EcoMoto 930×122

lei-ron-bani

Şi Consiliul Judeţean dă burse pentru elevi şi studenţi

Consiliul Judeţean a decis, la fel ca și Primăria Piteşti, ca şi în anul şcolar 2013-2014 să acorde burse pentru elevi şi studenţi. Deja au fost stabilite şi criteriile în funcţie de care vor fi oferite aceste burse.

În total, vor fi acordate 150 de burse sociale. Valoarea unei burse este de 200 de lei pe lună.

Pot primi burse elevii sau studenţii cu domiciliul în Argeş care urmează cursuri de zi, care fac dovada că nu mai primesc o altă bursă, dacă familia lor nu a realizat timp de 12 luni un venit mai mare cu 50% decât salariul minim pe economie şi dacă au promovat anul şcolar cu medii de peste 8,5 (pentru elevi), respectiv 8 (pentru studenți).

În plus, aceştia nu trebuie să lipsească de la cursuri şi să aibă nota 10 la purtare. Vârsta maximă a solicitanţilor trebuie să fie de 24 de ani.

De asemenea, solicitanţii trebuie să dovedească faptul că se află într-una dintre următoarele situaţii: sunt orfani de unul sau amândoi părinţii, provin din instituţii de protecţia copilului sau din plasament familial, provin din familii care au în întreţinere minim 4 copii sau din familii monoparentale cu cel puţin 2 copii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90