NOR CURIER 930X122

elevi

Studenti_in_amfiteatru

În ianuarie ÎNCEPE BIG BROTHER!

Ideea, despre care v-am mai informat, este a prefectului de Argeș, Cristian Soare. Parteneri sunt Inspectoratul Școlar, Universitatea Pitești (de stat) și Universitatea „Constantin Brâncoveanu” (particulară).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Prefectul a anunțat astăzi că proiectul BIG BROTHER va debuta pe 20 ianuarie anul viitor și se va derula până în luna iunie. Proiectul li se adresează elevilor de gimnaziu și de liceu cu rezultate bune la învățătură și săraci și studenților de la cele două universități.

10 elevi de clasa a VIII-a și alți 10 de clasa a X-a vor fi luați „în grijă” de tot atâția studenți, care le vor deveni primilor un fel de mentori. Studenții nu doar că îi vor medita, fără bani, desigur, pentru examenul de capacitate și, respectiv, de bacalaureat. Îi vor și însoți pe „frații” lor mai mici la teatru, la muzeu, la filarmonică sau la bibliotecă. De asemenea, elevii vor vizita cele două universități și vor participa la cursuri ale studenților.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Precizăm că studenții care vor participa la acest proiect vor fi selecționați pe bază de voluntariat și în funcție de anumite criterii, cum ar fi vârsta, anul de studiu și abilitățile de comunicare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90