930 x122 grota rece

accident

IAR ACCIDENT ÎN MĂRĂCINENI! UN COPIL DE 14 ANI, LOVIT DE MAȘINĂ PE „ZEBRĂ”

Trecerea de pietoni, după cum în repetate rânduri am atras atenția, nu mai este un loc sigur. Numărul cazurilor de persoane lovite pe „zebră” de mașini a crescut în Argeș alarmant în ultimele luni.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Cel mai recent caz de acest gen s-a consumat pe raza comunei Mărăcineni, pe drumul național 73 Pitești-Câmpulung Muscel. Potrivit Serviciului Rutier Argeș, în timp ce conducea un autoturism dinspre Câmpulung către Pitești, un șofer în vârstă de 59 de ani din orașul Mioveni a accidentat pe o trecere de pietoni un copil de 14 ani. Conform sursei citate, copilul, din comuna Micești, care traversa drumul regulamentar, a suferit răni ușoare. Serviciul Rutier Argeș precizează că șoferul, care nu era băut, a părăsit locul accidentului. A fost prins în trafic 90 de minute mai târziu.

Amintim că ieri, pe același drum, tot în Mărăcineni, o bătrână de 86 de ani a fost accidentată mortal. Spre deosebire, însă, de minorul de 14 ani, femeia traversa drumul prin loc nepermis atunci când a fost lovită de mașină, potrivit Serviciului Rutier Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3