930 x122 grota rece

cod_galben_iarna

Iarna nu se lasa. Vin iar zapezile!

Pitesti. 10 martie 2010.
Meteorologii au emis, miercuri, 10 martie, o noua atentionare Cod Galben de ninsori viscolite si intensificari ale vantului pentru jumatatea de sud a tarii, judetul Arges numarandu-se printre cele 20 de judete aflate sub incidenta codului. Atentionarea este valabila in intervalul 10 martie, ora 22:00 – 11 martie, ora 20:00.

In intervalul mentionat in sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si in zona Carpatilor Meridionali si Carpatilor de Curbura va ninge, vantul va avea intensificari viscolind temporar ninsoarea si se va depune strat nou de zapada. In sud-vestul si sudul tarii vor fi intensificari ale vantului incepand chiar din orele amiezei, cu viteze ce vor depasi, la rafala, 60-65 km/h, precizeaza meteorologii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90