Donaris 930 x 122

DIRECTIA_PENTRU_SPORT_SI_TINERET

Iată de ce sunt nemulțumite ONG-urile de tineret!

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeș a organizat o întâlnire cu reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale de tineret din judeţ.

Au răspuns invitaţiei 10 ONG-uri: Fundaţia Compartir, Asociația Judeţeană Umanitară pentru Tineret Argeș, Asociaţia Imago Mundi, ADEPT România, Asociaţia Xcentric Young, Asociaţia Zimbrul Carpatin, Asociaţia de Tineret Solaris, Asociaţia Youth&Future, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Argeș și ACTSM Ana Imep.

Tema întâlnirii au reprezentat-o analiza activităţii DJST Argeș în domeniul programelor de tineret de la începutul anului și până acum, discutarea problemelor legate de metodologia de finanţare a proiectelor de tineret şi a modalităţilor de îmbunătăţire a colaborării dintre Ministerul Tineretului și Sportului, direcția de profil și ONG-uri.

S-a subliniat că DJST Argeș a beneficiat în acest an de un buget substanţial mărit pentru activitatea de tineret, ceea ce a condus la creșterea numărului de proiecte proprii, dar și finanţate pentru organizațiile neguvernamentale. Reprezentanţii ONG-urilor au scos în evidenţă neajunsurile metodologiei de finanţare pentru anul curent și au venit cu propuneri concrete de îmbunătăţire a acesteia.

Cu acest prilej, a fost promovat încă o dată site-ul www.voluntariarges.ro, realizat de Asociaţia Zimbrul Carpatin din surse de finanţare ale DJST Argeș, site cu ajutorul căruia ONG-urile pot să își promoveze proiectele, iar voluntarii pot să se înscrie la activităţile acestora.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90