Donaris 930 x 122

    EXPLOZIE_BLOC_G_1_PITESTI

    Iată în ce stare sunt răniții din incendiul de la Câmpulung!

    Incendiul izbucnit în această dimineață la depozitul de deșeuri toxice din Câmpulung Muscel a făcut victime și printre pompieri.

    Trei dintre pompierii care participă la stingerea incendiului au suferit arsuri. Toți au fost transportați la Spitalul Municipal din localitate. Contactat de ePitesti, prefectul de Argeș, Cristian Soare, aflat în continuare la fața locului, ne-a declarat că doi dintre pompierii răniți prezintă arsuri de gradul II și III pe mâini și la urechi, iar un al treilea are arsuri de gradul III și IV pe mâini. Potrivit prefectului, cei trei pompieri vor fi transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

    Cristian Soare ne-a mai precizat că prima victimă a incendiului, bărbatul de 26 de ani angajat la societatea care deține depozitul (SC Global Eco-Center, firmă cu sediul central în Iași), a fost externat din spital. Acesta suferise arsuri de gradul I și II pe față și pe mâini și a primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3