EcoMoto 930×122

campulung

IATĂ CÂT MĂSOARĂ STRATUL DE ZĂPADĂ ÎN PITEȘTI, CURTEA DE ARGEȘ ȘI CÂMPULUNG!

Administrația Națională de Meteorologie anunță cât măsoară stratul de zăpadă la munte și în principalele localități din Argeș.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Meteorologii informează că la ora 8 în munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine, stratul de zăpadă avea o grosime de 1 metru și 35 de centimetri. La această oră ninge și sunt minus 8, 2 grade.

În Curtea de Argeș stratul de zăpadă avea acum o oră 34 de centimetri. Ninge și în orașul Basarabilor, iar temperatura aerului este de minus 6, 5 grade. La ora 8 în Pitești stratul de zăpadă măsura 32 de centimetri. În Pitești sunt minus 6, 8 grade și ninge. În Câmpulung Muscel nu ninge, dar aerul este cețos. Muscelenii au și ei parte de temperaturi negative: minus 6 grade. În Câmpulung la ora 8 stratul de zăpadă măsura 25 de centimetri. (Foto: Pitești, în această dimineață)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90