NOR CURIER 930X122

3-16 martie

INFORMARE_METEO_DE_PLOI_OCTOMBRIE_2013

IATĂ CÂT VA MAI FI VREMEA MOHORÂTĂ!

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru intervalul 3-16 martie.

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii spun că pe parcursul celor două săptămâni de prognoză vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei, în special nopțile. După ce pe 3 și 4 martie media temperaturilor maxime va fi de 8 grade Celsius, începând din 5 martie și până pe 16 martie aceasta va urca la 12 grade. Minimele nocturne vor varia între 2 și 4 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, ploile vor mai continua până în jurul zilei de 7 martie. Doar izolat vor fi, însă, mai însemnate cantitativ. Începând din 8 martie probabilitatea de ploi va fi mai scăzută. Estimarea este că va mai ploua, dar numai trecător și pe spații destul de restrânse.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3