NOR CURIER 930X122

Pitesti

IATĂ CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ UN YOUTUBER!

De curând v-am făcut cunoştinţă cu Răzvan Vijelie, piteşteanul în vârstă de 19 ani care are o mare pasiune pentru domeniul IT, mai exact este creator de conţinut video: http://epitesti.ro/tehnologie/gaming/vijelie-youtuber-de-pitesti/.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Am fost curioşi să aflăm cât câștigă un YouTuber ca el.

,,Prin contract nu am voie să divulg suma câştigată. Pot spune, însă, că în România în cazul unui canal cu 10.000 de abonaţi, cu activitate zilnică şi cu cel puţin 1.000 de vizionări pe clip se poate câştiga pe lună salariul minim pe economie de la noi din ţară (n.r. – 900 de lei). Sunt reţele care au în contract ca plata să se facă atunci când atingi o anumită sumă de bani. De exemplu, 100 de dolari. Dacă nu strângi suma respectivă într-o lună, atunci nu primeşti nimic din tot ceea ce ai acumulat până în momentul respectiv, dar sub targetul impus. Plata se face când ai atins pragul din contract.’’, ne precizează Răzvan Vijelie. (Foto: Facebook Răzvan M. Vijelie)

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3