Donaris 930 x 122

aranjamente florale

IATĂ CE SE „POARTĂ” ÎN MATERIE DE ARANJAMENTE FLORALE ȘI DECORAȚIUNI INTERIOARE!

Odată cu venirea primăverii, gospodinele pot să își redecoreze casa cu diverse plante sau flori pentru a conferi locuinței un aspect mai natural și plin de culoare.

Citiți și: Viitorul recrutării în domeniul IT. Tendințe de urmărit în 2024

Pentru decorațiuni interioare sunt numeroase variante și modele. De pildă, în ceea ce privește florile în această primăvară în „tendințe” sunt lalelele, bujorii, irișii, lăcrămioarele și ghioceii. O bogată paletă de opțiuni de aranjamente florale există nu doar pentru casă, ci și pentru evenimente și ocazii speciale: ziua femeii, aniversări de zile de naștere, nunți, botezuri, sărbători pascale.

Pe de altă parte, pentru a le face o bucurie celor mici cu ocazia venirii primăverii, dar și a Paștelui care se apropie cu pași repezi, părinții sau bunicii le pot oferi acestora cadouri simple, dar perfect utile și haioase: suporturi pentru pixuri și creioane, pușculițe sau căni, toate sub formă de iepurași, puișori ori șoricei. (Foto: Thea Decor)

Citiți și: TENDINŢELE ÎN MACHIAJ PENTRU 2016 – VI LE SPUNE AMALIA AVRAM

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90