EcoMoto 930×122

jurnalism

IATĂ CE-ȘI DORESC STUDENȚII DE LA JURNALISM!

Studenţii de la Facultatea de Jurnalism a Universității Pitești au fost astăzi vizitați de Moș Crăciun. Pentru fiecare student Moşul a găsit daruri potrivite, pregătite special pentru această serbare.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

După ce l-au colindat, studenţii au aşteptat nerăbdători darurile. Tinerii i-au mărturisit Moșului că în perioada facultăţii își doresc, printre altele, indulgenţă din partea profesorilor şi… mai mulţi bani. Toate dorințele au fost trecute în revistă și bine reținute de Moș Crăciun.

La final, studenţii au gustat din prăjiturile de casă aduse la serbare. Făcute de către cei mai pricepuţi dintre studenți, s-au bucurat de mare succes. Profesorii nu au fost nici ei uitaţi. Pentru că au avut grijă de studenţi şi şi-au îndeplinit datoria de dascăli, au primit, la rândul lor, din magia Crăciunului.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

“Petrecerea studenţilor de la Jurnalism este o tradiţie. Suntem deja la al patrulea an de când se organizează. Ne bucurăm nespus că studenţii se implică și că au astfel de inițiative frumoase, că reuşesc să se adune împreună, să gândească frumos, să facă lucruri bune împreună”, ne-a declarat Delia Duminică, lector universitar doctor la Universitatea Piteşti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90