New Profesional Consult 930 x 122

estimari

ninsoare_13feb

IATĂ CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI! CITEȘTE ESTIMĂRILE METEO!

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru perioada 27 ianuarie-9 februarie.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță că până pe 31 ianuarie regimul termic se va încadra între maxime diurne de minus 4 până la minus 8 grade și minime nocturne de minus 8 până la minus 12 grade. Între 1 și 3 februarie vremea se va încălzi până la maxime de 1-2 grade și minime de minus 2 grade. Apoi va urma o ușoară răcire, cu circa 5 grade, răcire care se va înregistra până la jumătatea celei de a doua săptămâni de prognoză. Spre finalul celor două săptămâni temperaturile vor crește din nou, spre maxime de 2-3 grade și minime de minus 5 grade.

Meteorologii mai estimează că pe 27 și 28 ianuarie va ninge pe arii restrânse și slab cantitativ. Pe 29 ianuarie, însă, ninsorile se vor intensifica și se vor extinde ca arie. Tot pentru 29 ianuarie ar urma să fie emisă o nouă avertizare de viscol. Specialiștii spun că viscolul nu va mai avea intensitatea celui de zilele trecute. În intervalul 1-4 februarie precipitațiile vor fi mixte: ninsori și ploi.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90