930×122 CAPRA 5

caldura

calorifer1

IEFTINIȚI CĂLDURA PENTRU PITEȘTENI! Un prim pas se face!

Societatea Termo Calor Confort Piteşti a transmis Primăriei o cerere referitoare la tarifele de producţie a gigacaloriei pentru populaţie şi agenţii economici.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Consiliul Local va dezbate săptămâna viitoare, aşadar, un proiect mult aşteptat de piteștenii ale căror apartamente sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire: reducerea preţului la gigacalorie. Cel puțin deocamdată, însă, este vorba doar de o reducere a preţului de producţie, avizat de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Astfel, preţul de producţie pentru consumatorii casnici va fi redus de la 329,63 de lei gigacaloria la 322,59 de lei. Populaţia va avea, însă, acelaşi tarif ca şi până acum: 245 de lei gigacaloria. La anul e posibil să fie luată în discuție reducerea și a tarifului pentru populație, după cum ne-a declarat Sorin Apostoliceanu, economist şef al Termo Calor. Prin diminuarea costului de producţie va fi redusă presiunea asupra bugetului local, prin scăderea subvenţiei.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90