930 x122 grota rece

    gunoi_masina

    Igienizare… cu scandal

    Tămbălău mare, marţi, 2 octombrie 2012, pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu din Găvana, puţin deasupra sediului DNA. Poliţişti locali, naţionali şi mascaţi, dar şi angajaţi ai administraţiei locale şi de la Salubritate au descins la locuinţa a doi bătrâni care au obiceiul să îşi umple curtea cu deşeuri de tot felul, stârnind nemulţumirea vecinilor îngroziţi de dimensiunea unora dintre şobolanii aciuaţi printre resturile diverse.

    Nu este pentru prima dată când o asemenea desfăşurare de forţe se petrece la poarta şi în curtea soţilor Florea şi Maria P. Şi în urmă cu câţiva ani a avut loc o acţiune similară, în urma unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile, pentru igienizare.

    Ca şi acum, şi atunci au fost strânse câteva maşini de gunoi, iar soţii s-au ales cu câte o amendă. Cei doi au făcut scandal, motiv pentru care au fost calmaţi şi cu câte o amendă, dar şi de către forţele de ordine, după care s-a trecut la igienizare.

    Culmea este că în cei câţiva ani strânşi de la prima acţiune de acest fel curtea familiei P. s-a umplut din nou cu cartoane şi alte resturi strânse cu sârguinţă inexplicabilă de către cei doi soţi.

    Primarul Tudor Pendiuc susţine că cei doi vor trebui acum să plătească şi pentru acţiunea de salubrizare, iar dacă nu o vor face vor fi executaţi silit.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90