930×122 CAPRA 5

belgrad

IGPR: SEBASTIAN GHIŢĂ, PRINS ŞI REŢINUT

IGPR: Sebastian Ghiţă, prins şi reţinut. Fugarul Sebastian Ghiţă a fost reţinut azi noapte în Belgrad, Serbia, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române. Extrădarea sa poate dura de la câteva zile până la circa o lună, conform autorităţilor.

Citiți și: Un fotbalist de la Mioveni, față în față cu liderul mondial la tenis Novak Djokovic

„În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian.

Le mulţumim reprezentanţilor instituţiilor de aplicare a legii din Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croaţia, Austria, Italia şi Franţa, precum şi partenerilor interni pentru cooperarea în acest caz. Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin CCPI, ENFAS şi PNR.

Citiți și: Primăria Pitești trimite elevi în tabără internațională

În momentul depistarii cel în cauză a prezentat pentru legitimare documente false, care prezintă însemnele unui stat din U.E. (n.r. – Slovenia, informează Mediafax)”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). Fostul deputat, cu înfăţişarea schimbată (foto), era însoţit de fratele său, care a prezentat documente de legitimare reale, potrivit autorităţilor române.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90