930 x122 grota rece

politisti

Ii tinea de sase hotului

Nenumăratele furturi de ţevi şi cabluri aparţinând reţelei de telefonie Romtelecom din ultima perioadă de timp, i-a determinat pe poliţiştii rurali de la Leordeni să mărească numărul de patrulări prin zonele considerate „fierbinţi”.

Aşa au procedat şi seara trecută, mai ales că numai cu o zi în urmă persoane neidentificate reuşiseră să fure o anumită cantitate de cablu de telefonie de pe raza localităţii Băila – Leordeni. În timp ce patrulau prin respectiva zonă, patrula de poliţişti a fost sesizată că din aceeaşi zonă, se încearcă furtul altei cantităţi de cablu telefonic, motiv suficient pentru ca oamenii legii să demareze în trombă spre locul cu pricina. Pe câmpul din apropierea localităţii Băila, poliţiştii au observat un autoturism care staţiona şi în care au descoperit-o pe Roxana Georgiana Matache, de 21 de ani, din comuna care a dat în bâlbâială la vederea oamenilor legii, nereuşind să se justifice în privinţa staţionării acesteia acolo. Cum explicaţia acesteia nu a fost credibilă, poliţiştii au început să caute mai atent prin jur, ocazie cu care l-au depistat pe Romulus Diadem Abăruş, de 28 de ani, din Leordeni despre care au aflat că tocmai secţionase cabul telefonic de pe un stâlp.

Efectuând percheziţie la domiciliul acestora, oamenii legii au descoperit şi o altă cantitate de cablu telefonic care fuse-se furat cu o noapte mai înainte şi ai căror autori nu fuseseră identificaţi. Pe numele celor doi a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de furt şi furt calificat.

555×222 grota rece
570×90 MAIA