New Profesional Consult 930 x 122

Arges

IMAGINI CU TINERII CĂUTAȚI DE POLIȚIE (VIDEO)

După cum v-am informat, Poliția Argeș le solicită cetăţenilor sprijinul pentru identificarea a două persoane bănuite de furt. Revenim acum cu imagini surprinse de camerele de supraveghere video.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, tinerii din imagini sunt bănuiţi că pe data de 2 decembrie 2015, profitând de neatenţia unei farmaciste, ar fi sustras un laptop de pe o masă din interiorul unităţii, o farmacie din Pitești.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

„Cei care pot oferii detalii care să ajute la soluţionarea cauzei sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să contacteze Secţia 3 Poliţie Piteşti la numărul de telefon 0248/607 000”, precizează Poliția Argeș.

Administratorii farmaciei au dorit ca numele unității să nu fie dat publicității. (Sursă foto și video: Inspectoratul de Poliție Județean Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3