New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

IMAGINI REVOLTĂTOARE! ȘOFER INCONȘTIENT PE BULEVARDUL BĂLCESCU (VIDEO)

Am atras atenția în repetate rânduri asupra creșterii alarmante în Pitești a numărului de accidente rutiere pe trecerile de pietoni.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Priviți imaginile filmate ieri de echipa noastră pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în Nord, în dreptul trecerii de pietoni semaforizate din vecinătatea stației de autobuz. Un șofer inconștient, iresponsabil, venind din direcția Centru, trece cu autoturismul, un Ford Mondeo, pe culoarea roșie a semaforului, respectiv verde pentru pietoni.

Dacă în acel moment cineva traversa strada, vorbeam acum despre un accident posibil grav. Din fericire, niciun pieton nu s-a angajat în traversarea străzii atunci când șoferul bezmetic a călcat, cu nonșalanță, pe „bec”.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • costica spune:

    Daca tot v-ati apucat de scris despre circulatie, incercati sa filmati un pic cum se merge cam pe la ora 17.00-18.00 prin oras (fara iluminat public, marcaj invizibil-ziua se vede….dar noaptea…vopsea lavabila ca n-avem bani.., asfalt „negru”…) ; daca mai si ploua un pic si eventual un pic de ceata (cum a fost aseara)…o placere.
    Or gresi si soferi…ca de sunt si ei oameni, dar am si eu o intrebare: Exista cineva (instututie…persoana…animal…) care se ocupa de circulatie in oras (sistematizare, supraveghere etc etc)? Isi face treaba? MARE?

  • ICE spune:

    nu am vazut de multe zile nici urma de
    Gargea” in trafic asa se explica dementa unora care ignora semafoare,treceri de pietoni sau reguli de cedeaza trecerea,,,sunt toti din cei 3500 care au luat carnete pe spaga??? sau e o noua generatie de spagari,,,COPII NOSTRII SUNT IN PERICOL,,,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA