930 x122 grota rece

accident mortal

Imagini șocante! Cum a fost omorât un copil de 3 ani aflat în brațele tatălui, pe trecerea de pietoni

Update, 20 aprilie, ora 07:51

Momentul accidentului teribil de la Iași a fost surprins de camerele de supraveghere.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

În imagini se vede cum  şoferul unui TIR care se deplasa dinspre Iaşi spre Târgu Frumos a încetinit, fără să oprească, pentru a lăsa să treacă un pieton care alerga pe trecere.

Bărbatul nu i-a văzut însă și pe cei doi copii împreună cu tatăl lor, deoarece aceștia se aflau în partea dreaptă a cabinei de TIR, într-un unghi mort, şi a trecut pur și simplu peste ei.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Potrivit ziaruldeiasi.ro, tatăl a scăpat copilul de trei ani din brațe, iar micuţul a fost călcat cu roata pe cap.

Ceilalţi doi au avut noroc pentru că au căzut între roţile TIR-ului. Şoferul a auzit ţipete şi tocmai atunci a oprit.

 

Sursă video: TouTube Ziarul de Iași

Sursă foto: Ziarul de Iași

Știrea inițială, 19 aprilie, ora 12:37 – Tragedie pe șosea! Doi copii și tatăl lor au fost spulberați de un TIR, pe trecerea de pietoni

Tragedie la Iași. Doi copii, în vârstă de 3, respectiv 6 ani, și tatăl lor au fost spulberați de un TIR pe o trecere de pietoni din pe DN 28, în localitatea Lețcani.

Bărbatul își ducea copiii la grădiniță în momentul în care s-a produs accidentul. Nenorocirea s-a produs chiar în fața unității de învățământ notează Observatornews.ro.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, băieţelul de 3 ani a murit. Fratele său de 6 ani și tatăl acestora au fost grav răniți și transportați la spital.

Conform datelor oferite de Centrul Infotrafic, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”.

Sursă foto: Telegrama.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3