NOR CURIER 930X122

accident

ELEV DE LA ȘCOALA 3, LOVIT DE TOUAREG ÎN DREPTUL STAȚIEI DE LA MUZEU

Un elev în vârstă de 13 ani de la Școala Gimnazială nr. 3 „Ion Pillat” din Pitești a trăit o mare cumpănă.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

S-a întâmplat joi, 30 aprile, la ora 10:23, pe strada Armand Călinescu, stradă cu sens unic, în dreptul stației de autobuz de la Muzeul Județean Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Elevul s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, în fugă, prin fața unui autobuz oprit în stație, la doar câțiva metri de trecerea de pietoni.

Deși într-o fracțiune de secundă a observat că pe banda a doua vine o mașină, a crezut probabil că va avea timp să ajungă pe trotuar. Din păcate, s-a înșelat. Autoturismul, un Touareg, la volanul căruia se afla un piteștean de 45 de ani, l-a lovit.

Băiatul a fost săltat pe capotă, după care a căzut pe asfalt. Din fericire, soarta i-a surâs! Nu a căzut în cap, ci pe spate. Mai mult, impactul căzăturii a fost atenuat de rucsacul pe care îl purta. În plus, conducătorul auto nu circula cu viteză mare.

Imediat după căzătură elevul s-a ridicat în picioare. La fața locului a fost chemată și o ambulanță, dar, Slavă Domnului!, adolescentul s-a ales doar cu răni superficiale și, evident, cu o sperietură zdravănă. O sperietură care, suntem convinși, îl va determina ca pe viitor să traverseze strada regulamentar și cu ochii în patru. (Sursă imagini: Facebook)

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • berberu' spune:

    Bineee mai, dar cine a filmat ? Ca nu pare o camera fixa de supraveghere… Care e treaba?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90