New Profesional Consult 930 x 122

accident

ELEV DE LA ȘCOALA 3, LOVIT DE TOUAREG ÎN DREPTUL STAȚIEI DE LA MUZEU

Un elev în vârstă de 13 ani de la Școala Gimnazială nr. 3 „Ion Pillat” din Pitești a trăit o mare cumpănă.

Citiți și: Accident grav în Argeș! Doi copii au ajuns la spital!

S-a întâmplat joi, 30 aprile, la ora 10:23, pe strada Armand Călinescu, stradă cu sens unic, în dreptul stației de autobuz de la Muzeul Județean Argeș.

Citiți și: Acum! Accident în Centrul Piteștiului

Elevul s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, în fugă, prin fața unui autobuz oprit în stație, la doar câțiva metri de trecerea de pietoni.

Deși într-o fracțiune de secundă a observat că pe banda a doua vine o mașină, a crezut probabil că va avea timp să ajungă pe trotuar. Din păcate, s-a înșelat. Autoturismul, un Touareg, la volanul căruia se afla un piteștean de 45 de ani, l-a lovit.

Băiatul a fost săltat pe capotă, după care a căzut pe asfalt. Din fericire, soarta i-a surâs! Nu a căzut în cap, ci pe spate. Mai mult, impactul căzăturii a fost atenuat de rucsacul pe care îl purta. În plus, conducătorul auto nu circula cu viteză mare.

Imediat după căzătură elevul s-a ridicat în picioare. La fața locului a fost chemată și o ambulanță, dar, Slavă Domnului!, adolescentul s-a ales doar cu răni superficiale și, evident, cu o sperietură zdravănă. O sperietură care, suntem convinși, îl va determina ca pe viitor să traverseze strada regulamentar și cu ochii în patru. (Sursă imagini: Facebook)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • berberu' spune:

    Bineee mai, dar cine a filmat ? Ca nu pare o camera fixa de supraveghere… Care e treaba?

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441