EcoMoto 930×122

dosar penal

IMPACT PE STRADA NICOLAE DOBRIN. DOSAR PENAL, INFRACȚIUNI GRAVE

Impact pe strada Nicolae Dobrin. Dosar penal, infracțiuni grave.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Un piteștean în vârstă de 40 de ani s-a ales cu doar penal pentru nu mai puțin de trei infracțiuni: vătămare corporală din culpă, șofat fără permis auto și conducerea sub influența băuturilor alcoolice a unui vehicul.

Aflat la volanul unui autoturism Renault, piteșteanul nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, mașina lovind un autoturism BMW condus regulamentar.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

S-a întâmplat ieri, 25 august 2018, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, care ne-a furnizat astăzi informația.

În urma coliziunii dintre cele două mașini, șoferul BMW-ului a fost rănit ușor, acuzând dureri la o mână.

Bărbatului vinovat de producerea evenimentului rutier i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei: aproape 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii Biroului Rutier Pitești veniți la fața locului i-au făcut dosar penal. Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș nu precizează al cui este autoturismul condus ilegal. (Foto: descriptiv – strada Nicolae Dobrin)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90