930 x122 grota rece

curs

IMPORTANT! ÎN PITEȘTI SE ORGANIZEAZĂ CURS DE LUCRĂTOR ÎN COMERȚ

Persoanele fizice care doresc să activeze într-o formă juridică consacrată, fie PFA (persoanã fizică autorizată), fie II (întreprindere individuală) sau AF (asociaţie familială) în domeniul vânzărilor şi comerțului au nevoie, pe lângă celelalte documente solicitate de Oficiul Registrului Comerţului Argeş, şi de un curs acreditat ANC în calificarea lucrător în comerţ/lucrător comercial (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/lucrator-in-comert), curs organizat în Piteşti de Profesional New Consult.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Oferit la preţul de 350 de lei, preţ care poate fi achitat şi în rate, cursul lucrător în comerţ/lucrător comercial (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/lucrator-in-comert) le este util celor care doresc să înfiinţeze o formă de organizare juridică, dar şi celor care intenţionează sã se califice într-o meserie necesară și utilă pentru a activa pe piața de marketuri și supermarketuri din România.

Nu este de neglijat faptul că toate diplomele eliberate de Profesional New Consult, deci şi cea de lucrător în comerţ/lucrător comercial (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/lucrator-in-comert) sunt valabile atât în ţară, cât şi în străinătate (UE), beneficiind, aşadar, de siguranţa calităţii cursului, alături de garanţia certificării acestuia.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Mai multe detalii despre serviciile şi cele peste 50 de cursuri oferite de Profesional New Consult găsiţi pe site-ul firmei, www.profesionalnewconsult.ro, la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777 sau la email cursuri@profesionalnewconsult.ro. Pentru înscrieri, adresa firmei este în Piteşti, strada Trivale, nr. 14 (în Gura Trivăii, vizavi de hotel Blue Night).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3