930×122 CAPRA 5

împușcături

ÎMPUȘCĂTURI DE REVELION ÎN PITEȘTI – CITEȘTE CE SPUNE POLIȚIA!

Geamul termopan al unei ferestre de la un apartament dintr-un bloc de locuințe din Pitești a fost străpuns din exterior în noaptea de Revelion de un obiect metalic. S-a întâmplat în cartierul Craiovei imediat după focul de artificii de la cumpăna dintre ani.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Din fericire, în momentul respectiv în cameră nu se afla nimeni. Proprietarul, care petrecea Revelionul în apartament alături de alte familii, a alertat Poliția, care a trimis un echipaj la fața locului. Într-un comunicat de presă dat publicității în urmă cu puțin timp Poliția argeșeană spune că este vorba de un obiect metalic, fără a preciza dacă e glonț. A fost întocmit dosar penal, deocamdată cu autor necunoscut.

„La data de 1 ianuarie anul curent, ora 00:30, Inspectoratul de Poliție Județean Argeş a fost sesizat de o femeie despre faptul că după focul de artificii de la ora 00:00 a constatat că geamul unei ferestre a locuinței sale a fost străpuns de un fragment de metal. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, care au stabilit faptul că geamul unei ferestre de la domiciliul persoanei a fost distrus de un obiect metalic, care a rămas ulterior în locuință. De asemenea, polițiștii au constatat că nu au existat victime. Obiectul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal conform articolului 253 C.P., în cadrul căruia se desfășoară activități pentru stabilirea situației de fapt.”, scrie în comunicatul de presă al Poliției Argeș. (Foto: romaniatv.net)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3