930X122 MAIA

vicele_ionica

In carje la Primarie!

Cornel Ionica a inceput sa vina in carje la Primarie! Desi se afla in concediu medical din cauza unui accident petrecut in gospodaria proprie, viceprimarul ignora sfaturile medicilor, dornic sa revina cat mai repede in activitate.

Cornel Ionica, viceprimar al municipiului Pitesti, ignora sfaturile medicilor si, desi are interdictie sa puna piciorul drept jos, a decis sa mearga in carje la Primarie! Mai mult, viceprimarul – care ar trebui sa stea la pat pentru a se reface in urma unei cazaturi de la inaltime care i-a provocat o fractura de bazin si una de pumn – a mers si la unele investitii „pe teren”!

„Imi este foarte greu sa mai stau in pat. Cate un pic, asa, am inceput sa mai merg pe la Primarie si pe la unele investitii. Merg in carje, ce sa fac? Mi-am facut o radiografie si nu arata prea bine, oasele nu s-au sudat. Asa ca medicii mi-au spus ca repausul se va lungi, probabil cel putin pana la finalul lunii in curs. Nu trebuie sa fortez, sustin medicii. Dar nici sa stau la pat atat de mult nu pot, nu sunt obisnuit cu asa ceva!”, ne-a declarat Cornel Ionica.

Primul obiectiv pe care viceprimarul l-a vizitat a fost locul in care va fi construit viitorul adapost pentru caini, din zona de sud a orasului. Cornel Ionica ne-a declarat ca va incerca zilnic sa faca astfel de iesiri, desi oficial este tot in concediu medical.

Viceprimarul a cazut de la o inaltime de circa 3 metri in curtea proprie in timp ce incerca sa urce o scara. Accidentul s-a produs aproape in urma cu o luna, viceprimarul fiind operat intre timp la Spitalul Universitar din Bucuresti.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3