Donaris 930 x 122

campulung

ÎN FLAGRANT! TRAFICANȚI DE DROGURI ÎN ARGEȘ

Cei 3 indivizi reținuți recent în Argeș pentru 24 de ore sub acuzația de trafic internaţional de droguri de risc au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind încarcerați. Hotărârea a fost luată de Tribunalul Argeș.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Toți cei 3 sunt bănuiţi că în acest an ar fi achiziţionat importante cantităţi de droguri din Spania, contra sumei de 5 euro gramul. Ulterior, aceștia ar fi vândut drogurile cu 15 euro gramul în Câmpulung Muscel și Piteşti.

Gruparea a fost destructurată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii piteșteni de la D.I.I.C.O.T.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit Poliției Argeș, cei 3 ar fi fost prinși în flagrant delict în timp ce ridicau un colet în care se aflau 300 de grame de haşiş şi 200 de grame de canabis. După prinderea în flagrant, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară în Câmpulung la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de trafic internaţional de droguri de risc. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 500 de grame de droguri şi mai multe ustensile folosite la porţionarea acestora, conform sursei citate. (Foto Arhivă: adevarul.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3