930×122 CUMPANA 5

municipiul pitești

ÎN PITEȘTI SE CONSTRUIEȘTE O BAZĂ SPORTIVĂ DE CARTIER, CU NOCTURNĂ ȘI TRIBUNE

Au început, în sfârșit, lucrările de reabilitare a terenului de sport de pe strada Florilor, din apropierea Școlii Gimnaziale „Marin Preda” din Ceair (nu departe de Expo-Parc), teren cunoscut piteștenilor sub denumirea de „San Siro”.

Citiți și: Pitești. Atenție, ea este noua directoare!

“După câștigarea în instanță a acestei suprafețe, s-a luat decizia reamenajării bazei sportive prin crearea unui teren de sport multifuncțional pentru mini fotbal, tenis de câmp, baschet și handbal.

Este vorba despre o suprafață de circa 1.000 de mp, care va fi acoperită cu un covor cauciucat, vopsit în 6 straturi de vopsea acrilică.

Citiți și: URGENȚĂ la Primăria Pitești! Acum s-a ANUNȚAT!

Baza sportivă, care se va desfășura pe o suprafață de aproape 2.000 de mp, va beneficia de iluminat nocturn, plasă de protecție și de două tribune, a câte 30 de locuri, pentru spectatori.

În jurul terenului vor fi amenajate alei pietonale și se va realiza împrejmuirea acestuia cu un gard înalt de 2,20 metri. Este, de asemenea, prevăzută amenajarea unui spațiu verde în sectorul nordic al străzii Florilor, prin lucrări de semănare de gazon și plantare de arbori”, informează Primăria.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90