Donaris 930 x 122

municipiul pitești

ÎN PITEȘTI SE CONSTRUIEȘTE O BAZĂ SPORTIVĂ DE CARTIER, CU NOCTURNĂ ȘI TRIBUNE

Au început, în sfârșit, lucrările de reabilitare a terenului de sport de pe strada Florilor, din apropierea Școlii Gimnaziale „Marin Preda” din Ceair (nu departe de Expo-Parc), teren cunoscut piteștenilor sub denumirea de „San Siro”.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

“După câștigarea în instanță a acestei suprafețe, s-a luat decizia reamenajării bazei sportive prin crearea unui teren de sport multifuncțional pentru mini fotbal, tenis de câmp, baschet și handbal.

Este vorba despre o suprafață de circa 1.000 de mp, care va fi acoperită cu un covor cauciucat, vopsit în 6 straturi de vopsea acrilică.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Baza sportivă, care se va desfășura pe o suprafață de aproape 2.000 de mp, va beneficia de iluminat nocturn, plasă de protecție și de două tribune, a câte 30 de locuri, pentru spectatori.

În jurul terenului vor fi amenajate alei pietonale și se va realiza împrejmuirea acestuia cu un gard înalt de 2,20 metri. Este, de asemenea, prevăzută amenajarea unui spațiu verde în sectorul nordic al străzii Florilor, prin lucrări de semănare de gazon și plantare de arbori”, informează Primăria.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90