municipiul pitești

ÎN PITEȘTI SE CONSTRUIEȘTE O BAZĂ SPORTIVĂ DE CARTIER, CU NOCTURNĂ ȘI TRIBUNE

Au început, în sfârșit, lucrările de reabilitare a terenului de sport de pe strada Florilor, din apropierea Școlii Gimnaziale „Marin Preda” din Ceair (nu departe de Expo-Parc), teren cunoscut piteștenilor sub denumirea de „San Siro”.

Citiți și: Video: Microfoane ascunse în Primăria Piteşti. „E ceva mic şi negru”

“După câștigarea în instanță a acestei suprafețe, s-a luat decizia reamenajării bazei sportive prin crearea unui teren de sport multifuncțional pentru mini fotbal, tenis de câmp, baschet și handbal.

Este vorba despre o suprafață de circa 1.000 de mp, care va fi acoperită cu un covor cauciucat, vopsit în 6 straturi de vopsea acrilică.

Citiți și: Primăria Pitești, un nou concurs de angajare

Baza sportivă, care se va desfășura pe o suprafață de aproape 2.000 de mp, va beneficia de iluminat nocturn, plasă de protecție și de două tribune, a câte 30 de locuri, pentru spectatori.

În jurul terenului vor fi amenajate alei pietonale și se va realiza împrejmuirea acestuia cu un gard înalt de 2,20 metri. Este, de asemenea, prevăzută amenajarea unui spațiu verde în sectorul nordic al străzii Florilor, prin lucrări de semănare de gazon și plantare de arbori”, informează Primăria.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441