New Profesional Consult 930 x 122

    hartaarges

    În topul firmelor active

    Argeşul se află în top 10 naţional din punct de vedere al numărului de agenţi economici activi. În ciuda crizei economice şi financiare, judeţul nostru s-a menţinut în top, dar are un mare avantaj: uzina Dacia de la Mioveni. Fără aceasta, cel mai probabil că Argeşul ar fi fost plasat în coada topului naţional.

     

    Bucureşti, Cluj, Timiş, Constanţa, Bihor şi Braşov ocupă primele locuri în topul judeţelor cu cel mai mare număr de firme active, aici funcţionând în total aproape 300.000 de companii, jumătate din totalul firmelor care operează în România.

    Multe afaceri au apărut şi funcţionează pe lângă firmele mari din aceste zone. Însă şi afacerile care se adresează consumatorului final se orientează către regiunile mai bogate, unde oamenii au bani.

    Un exemplu în acest sens este şi judeţul Argeş, unde funcţionează circa 18.000 de companii. O parte dintre acestea şi-au centrat businessul în jurul fabricii Dacia.

    În România producătorul de automobile are 800 de furnizori de materii prime, servicii şi alte piese, afaceri care au aproximativ 110.000 de angajaţi.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3