New Profesional Consult 930 x 122

    centenara.002

    Încă doi „Piteşteni Centenari”

    Municipalitatea din Piteşti a conferit până acum 7 titluri de „Piteştean Centenar”, ultimele două chiar pe 27 decembrie. Este vorba de două femeie care au atins venerabila vârstă de 100 de ani fiecare.

    Conform obiceiului… aprobat de Consiliul Local în acest an, primarul Tudor Pendiuc a fost cel care a conferit diplomele celor premiaţi. Anna Stănescu este prima piteşteancă premiată – locuieşte încă în municipiul reşedinţă de judeţ -, iar Maria Petrescu a doua – acum este la un centru special din Mioveni.

    Fiecare a primit flori, tort, şampanie, albume cu Piteştiul, dar şi câte 1.000 de lei din fondurile Consiliului Local.
    Primarul Tudor Pendiuc a spus că este bucuros că sunt cetăţeni care ajung la asemenea vârste şi a făcut şi un comentariu privind „secretele” unei asemenea longevităţi.

    Acestea ar fi consumul moderat de carne, un meniu bogat în legume, cât mai puţin alcool şi multă mişcare.

    Primăria va continua şi în 2013 să confere astfel de diplome, pe lângă cele deja tradiţionale de fidelitate la împlinirea a 50 sau 60 de ani de căsătorie neîntreruptă.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90