Donaris 930 x 122

munte_cioban

Încă un cioban găsit mort în Argeş!

Ieri după-amiază, Poliţia Curtea de Argeş a fost sesizată că în pădurea de pe raza comunei Ciofrângeni, punctul Ciofrângeanca, a fost găsită o persoană decedată. S-a constatat că este vorba de un cioban.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Curtea de Argeş, care a stabilit că persoana decedată este Marian Linte, de 41 de ani, din comuna vâlceană Bărislăveşti. Acesta dispăruse în împrejurări necunoscute pe 30 septembrie de la o stână de oi care îi aparține lui Nicolae Deaconeasa, din comuna Poenarii de Argeş.

Cadavrul a fost găsit într-un pârâu dintre doi versanți, în stare avansată de putrefactie și prezenta la nivelul gambei și tibiei piciorului drept urme specifice mușcăturilor de animale. Din cauza stării de putrefacţie, nu s-au constatat alte urme de violență și s-a luat măsura transportării cadavrului la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Este al treilea cioban găsit mort în Argeş în decurs de mai puţin de 3 luni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3