EcoMoto 930×122

pitesti

Inca 3 proiecte pentru Pitesti

Primaria Pitesti anunta ca marti, 29.01.2013, va avea loc festivitatea de semnare a inca trei proiecte importante pentru municipiul resedinta de judet al Argesului. Este vorba, in total, de proiecte cu o valoare de aproape 9 milioane de euro.

Concret, informeaza Primaria, contractele de finantare pentru cele 3 proiecte vor fi semnate la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, va fi cel care va semna contractele din partea municipalitatii. Toate aceste proiecte sunt finantate prin fonduri europene, prin Programul Operational Regional. O parte din sume este pusa la dispozitie de la bugetul local.

Cele 3 proiecte sunt:

1. Relizare Centru Multifunctional la cinema Bucuresti (sediu pentru Filarmonica si cinema 3D);

2. Modernizare strazi zona II Calea Campulung din municipiul Pitesti, inclusiv extindere retele de canalizare pluviala;

3. Extindere si reabilitare termica a Scolii nr.19 din Pitesti.

Proiectele fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a municipiului Pitesti pentru care exista alocate de la Uniunea Europeana 38,8 milioane de euro fonduri nerambursabile.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90