NOR CURIER 930X122

gripa-porcina-romania

Inca un caz de gripa porcina, alte opt in asteptare

Pitesti.11 noiembrie 2009.DSP Arges.
Inca un copil din Pitesti, un baietel de patru ani, a fost diagnosticat cu noua gripa, fiind al cincilea caz confirmat la nivel de judet. Baietelul fusese adus la inceptul acestei saptamani la Sectia Boli Infectioase Copii a Spitalului Judetean Arges cu febra, 38, 5 grade, dureri musculare si tuse intensa.Rezultatele analizelor de laborator timise la Bucuresti au confirmat aseara infectia cu virusul AH1N1. In prezent copilul este tratat la domiciliu cu Tamiflu, parintii lui refuzand internarea. Nimeni din familia copilului nu a mai prezentat simptome asemanatoare, motiv pentru care acestia nu sunt considerati ca posibili purtatori ai virusului.
Alte opt persoane din judet sunt suspecte de gripa porcina si asteapta rezultatele de laborator. Numai in ultimele 24 de ore, din Arges au mai fost trimise la Bucuresti, pentru analize, probele a trei pacienti suspectati de gripa porcina.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90