NOR CURIER 930X122

    arge-trei-persoane-ranite-dupa-ce-o-ambulan-a-s-a-ciocnit-cu-un-autoturism-51058

    Încă un deces în accidentul de pe bulevardul „Nicolae Bălcescu”

    Bilanțul tragicului accident de marți din Pitești în care a fost implicată o ambulanță particulară a ajuns la trei morți.

    Pe lângă cele două persoane decedate în ziua accidentului, o a treia, rănită, și-a pierdut viața în această dimineață. Este vorba de un bărbat internat în stare gravă la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Pitești. În momentul accidentului, el se număra printre pacienții transportați cu ambulanța BGS la dializă.

    Amintim că accidentul s-a produs pe unul dintre cele mai circulate artere rutiere din Pitești, bulevardul „Nicolae Bălcescu”, în zona fostei fabrici de bere. Ambulanța (o Dacia Logan Break), care circula regulamentar, a fost lovită frontal de un BMW care a intrat pe contrasens. Șoferul, în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și a lovit ambulanța, care s-a răsturnat. Conducătorul auto a fost arestat preventiv pentru 29 de zile și va fi judecat pentru omor din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Accidentul s-a soldat și cu câțiva răniți.

    De asemenea, procurorii s-au autosesizat și vor cerceta cum a obținut șoferul permisul auto după ce la audieri acesta s-a căznit efectiv să scrie o declarație.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90