930 x122 grota rece

honoris_causa_polonez

Inca un Doctor Honoris Causa al Universitatii din Pitesti

Profesorul Boguslaw Banaszak, din Polonia – reputat specialist în drept – a primit sâmbătă titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Piteşti. Ceremonia s-a desfăşurat în deschiderea conferinţei internaţionale „Uniunea Europeană – instituţionalizare şi reformă”, desfăşurate la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative (decan Eugen Chelaru).

La manifestare au fost prezenţi şi ambasadorii Poloniei şi Austriei în România, dar şi oficilaităţi locale, printre care prefectul Gheorghe Davidescu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Florin Tecău.
Prof. univ. dr. Gheorghe Barbu, rectorul Universităţii din Piteşti, a ţinut să precizeze că prof. univ. Banaszak – consilier al premierului Poloniei – este unul dintre reprezentanţii de elită al intelectualităţii academicie europene, recomandat de numeroasele sale studii, articole, monografii şi cărţi de specialitate, publicate în limbile engleză, germană şi poloneză.
Participanţii la ceremonie au ţinut şi un minut de reculegere în memoria victimelor tragediei de la Smolensk. {loadposition inside} 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3