SMART KIDS 930X122

Ruxandra Pantazică

Încă un motiv de mândrie pentru Pitești! Performanță unică pentru o elevă!

Încă un motiv de mândrie pentru Pitești! Performanță unică pentru o elevă!

Ruxandra Pantazică este clasa a VII-a (F) la  Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Pitești. Aceasta a obținut o performanță unică pentru unitatea de învâțământ unde este elevă.

Pentru a doua oară în același an școlar, PREMIUL I la faza finală a unei Olimpiade Naționale.

După Tărgoviste, Premiul I la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, a venit azi (14 mai 2022) Suceava, Premiul I la Olimpiada Națională de Culturâ și Spiritualitate Românească, cu punctaj maxim.

O performanță unică în istoria Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești, care consolidează statutul de unitate de învățământ de elită la nivel național.

Îi mulțumim pentru aceasta excepțională performanță, pentru aportul la cromatica instituției de învățământ, pentru efortul, munca și seriozitatea abordării performanței școlare la nivel de excelență. Felicitări!, transmit reprezentanții unității de învâțământ.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Simion G. spune:

    Felicitări,felicitări,felicitări !
    Seriozitatea și munca aduc satisfacții .Citi intelgem?
    Unbun exemplu de urmat,nu numai de elevi ,ci și de părinți !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90