New Profesional Consult 930 x 122

aschiuta

Inca un spectacol in plus la Aschiuta

Timp de câteva zile, în perioada 22-24 octombrie, la Teatrul pentru copii şi tineret „Aşchiuţă” din Piteşti, instituţie finanţată de Consiliul Judeţean Argeş, a fost organizată acţiunea „Uşi deschise”, ocazie cu care copii şi părinţi deopotrivă au putut vedea culisele activităţilor care fac posibile reprezentaţiile de pe scena teatrului aflat pe strada de promenadă a Piteştiului. Sala de spectacole a fost arhiplină la reprezentaţiile ce au urmat.

Cele 100 de locuri ale sălii Teatrului „Aşchiuţă” din Piteşti n-au fost de-ajuns pentru părinţi şi copii. Spre exemplu, la piesa „Lădiţa fermecată”, jumătate din locuri fuseseră rezervate on-line, pe site-ul instituţiei, www.teatrul-aschiuta.ro, iar restul s-au epuizat dimineaţa devreme.
Afluenţa mare de public i-a determinat pe organizatori să introducă încă o reprezentaţie în regim săptămânal. Astfel, începând de la finele acestei săptămâni, duminica vor fi două spectacole. Biletul la o reprezentaţie a actorilor Teatrului pentru copii şi tineret din Piteşti costă 5 lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90