NOR CURIER 930X122

Arges

INCENDIU ÎN ARGEȘ

De la începutul anului și până acum în Argeș numărul incendiilor cauzate de coșurile de fum deteriorate sau necurățate este foarte mare.

Citiți și: Avertisment foarte clar, valabil pentru toți!

Cel mai recent a avut loc azi-dimineață, în jurul orei 4, în comuna Priboieni.

Pe un ger năprasnic, au intervenit de urgență două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni și un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Bradu.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Incendiul a izbucnit la o bucătărie de vară a unei gospodării, dar s-a extins și la acoperişul casei și la bucătăria de vară şi acoperişul unei alte locuințe. Au ars cele două bucătării de vară, din lemn, pe o suprafață de 25 de mp în cazul fiecăreia dintre ele, 150 de mp din acoperișul casei la care a izbucnit focul și 50 de mp de astereală de la acoperişul celeilalte case. Nu au fost victime.

Totul a pornit de la un coș de fum deteriorat. (Foto Arhivă: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90