New Profesional Consult 930 x 122

Arges

INCENDIU LA SPITAL

Un incendiu a izbucnit la un spital din județul Argeș. Este vorba de Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” din comuna Valea Iașului. Echipaje de pompieri cu autospeciale cu apă și spumă și de la SMURD intervin la fața locului. Potrivit primelor informații, incendiul ar fi pornit la etajul 4 al clădirii, în sala de recuperare, dotată cu saltele.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

UPDATE: Pacienții (175 de adulți și 8 copii) au fost evacuați. Focul, de mici dimensiuni, a fost stins imediat de personalul spitalului, înainte de venirea pompierilor. După stingerea incendiului bolnavii au revenit în saloane. Au fost afectate doar un corp de iluminat şi materialul plastic de pe o masă de consultaţie. Nu s-au înregistrat victime, echipajul SMURD acordând asistenţă medicală pentru 3 bolnavi care aveau nevoie de oxigen.

Cauza incendiului: un scurtcircuit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3