New Profesional Consult 930 x 122

cursuri

ÎNCEPÂND DE AZI, CELE MAI MICI PREȚURI! VALABILE DOAR ÎN SEPTEMBRIE!

Dorind sã vinã în întâmpinarea celor care vor sã se perfecţioneze şi sã progreseze în carierã, firma Profesional New Consult SRL organizeazã în perioada urmãtoare cursuri de calificare/formare profesionalã la cele mai mici preţuri din Piteşti şi din ţarã, raportul preţ-calitate fiind unul optim.

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Farsă: Un puști a sunat la 112 și a spus că a văzut un urs în Ștrand

PROFESIONAL NEW CONSULT CONTABILITATE 2

Curs CONTABILITATE (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) – Le conferã cunoştinţe solide de contabilitate celor care îl parcurg şi urmãresc materia alãturi de formatori cu experienţã din cadrul firmei. Partea practicã din cadrul cursului se realizeazã în programul SAGA, program foarte apreciat şi actual în multe birouri de contabilitate ale firmelor argeşene şi nu numai. Dacã doriţi sã aflaţi cum se întocmesc şi se înregistreazã documentele primare, declaraţiile lunare, balanţa şi bilanţul unei firme, cursul organizat de Profesional New Consult este cel mai indicat, fiind oferit în aceastã perioadã la preţul promoţional de 400 de lei, preţ care include toate costurile, secretariat, examen final și eliberare diplome.

Citiți și: Pitești. Și-a lăsat mașina în parcare și nu a mai găsit-o! Un copil s-a gândit la o „glumă”

PROFESIONAL NEW CONSULT SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA

Curs INSPECTOR SÃNÃTATE ŞI SECURITATE ÎN MUNCÃ (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca) – Oferit de Profesional New Consult, asigurã cele mai bune cunoştinţe într-un domeniu în care responsabilitatea celor care ocupã aceste posturi este foarte mare. De aceea nivelul cursului este şi trebuie sã fie unul ridicat. Abordând legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã, într-un mod pragmatic şi realist, cursul îşi propune sã le asigure celor care îl urmeazã toate noţiunile necesare continuãrii cu succes a unei cariere în domeniu. Preţul de 400 de lei face ca acest curs sã fie unul foarte solicitat şi deosebit de atractiv pe piaţa actualã, piață pe care toate firmele cu peste 9 salariaţi au nevoie de o persoanã pregãtitã în acest domeniu.

PROFESIONAL NEW CONSULT SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA 3

Curs MASAJ/TEHNICIAN MASEUR (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj) – Susţinut de formatori cu înaltã pregãtire teoreticã şi practicã, acest curs îşi propune sã asigure cunoştinţe solide în domeniu prin cele patru module ale sale: somatic, limfatic, terapeutic și reflexoterapeutic. Dacã doriţi sã învãţaţi sã oferiţi relaxare şi bunã dispoziţie, urmaţi cursurile de masaj organizate de Profesional New Consult în luna septembrie 2014 la preţul de 500 de lei, care include toate costurile, secretariat, examen final și eliberare diplome.

PROFESIONAL NEW CONSULT SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA 2

Curs SPECIALIST MANAGEMENT DEŞEURI (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor) – Formatori din cadrul AGENŢIEI DE MEDIU PITEŞTI asigurã susţinerea acestui curs, necesar şi obligatoriu tuturor firmelor generatoare de deşeuri, aşa cum stipuleazã legea 211/2011, pentru a evita amenzi foarte mari, care pot ajunge pânã la 30.000 de lei. Prețul cursului este de numai 400 de lei, care include toate costurile, secretariat, examen final și eliberare diplome.

Alte cursuri care vor demara în septembrie sunt următoarele:

Curs Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) – 600 de lei

Curs Tehnician Electronist (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist) – 600 de lei

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) – 350 de lei

Curs Manager de Proiect (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/manager-de-proiect) – 500 de lei.

Profesional New Consult are sediul în Piteşti, cu urmãtoarele coordonate: Piteşti, strada Trivale, nr. 14, (în gura Trivãii, vizavi de hotel Blue Night). Persoane de contact sunt Anca Grigorescu și Flori Tucu:

-contact Facebook (https://www.facebook.com/cursuri.autorizateProfesionalNewConsult?ref=hl)

-mobil: 0784.045.025 și 0784.333.777

tel/Fax: 0348.436.899

-e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro

-web: www.profesionalnewconsult.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3