930 x122 grota rece

    didea1

    Începe Şcoala de Vară a Universităţii din Piteşti

    În perioada 5-6 iulie, în Piteşti se va desfășura a doua ediţie a Şcolii de Vară a Universităţii de Stat din Piteşti. Anunţul a fost făcut astăzi de către Ionel Didea, rector al Universităţii, şi Florin Tecău, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

    Evenimentul este organizat de Universitate în colaborare cu Consiliul Judeţean şi Academia Română, sub genericul „Istorie, cultură şi civilizaţie în spaţiul românesc”. Deschiderea oficială este programată să aibă loc vineri, 5 iulie, de la ora 16, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

    La lucrările Şcolii vor participa studenţi şi cadre didactice de la Universitate, precum şi 25 de cercetători din centre universitare precum Bucureşti, Cluj, Iaşi sau Craiova.

    Vor susţine prelegeri şi diplomaţi de carieră. Prelegerile se vor axa pe istoria oraşelor din România, istoria dacilor şi romanilor, precum şi pe civilizaţia medievală în ţara noastră.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3