hotelul_de_gheata

Incepe constructia Hotelului de Gheata la Balea

Balea Lac. 05 noiembrie 2009.
Pentru al cincelea an consecutiv, primarul localitatii sibiene Avrig, va construi la Balea celebrul Hotel de Gheata pe care il va numi Cold Think. Hotelul va avea 10 camere duble, un bar de gheata si un retaurant, toate doratile inclusiv paturile ori paharele vor fi doar din gheata, investitia ridicandu-se la 30.000 euro. Constructia va dura in jur de doua luni, asa ca de la 16 noiembrie, daca va fi suficient de frig, lucrarile vor incepe la Balea pentru ca hotelul de Ghata sa fie inaugurat pana la Craciun. Anul trecut, pretul pentru o noapte de cazare a fost 198 lei, insa pentru acest an pretul de criza va fi de numai 99 lei. In afara de hotelul de gheata, turistii care vor veni la Balea vor putea admira si biserica de gheata. Inaugurarea acesteia va avea loc dupa Craciun.
Pentru prima data, ideea construirii hotelului de gheata de la Balea i-a apartinut salvamontistului argesean Aurelian Nica. Acesta a realizat constructia doar in primul an, dupa aceea, ideea fiind preluata de primarul din Avrig, Arnold Klingeist, si, din al doilea an, sibianul s-a ocupat sa ridice hotelul de gheata.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441