Donaris 930 x 122

cheltuieli

Începe școala! Cheltuieli uriașe pentru părinți!

Începe școala! Cheltuieli uriașe pentru părinți!

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

În medie, o familie va aloca anul acesta aproximativ 520 de lei pentru un ghiozdan școlar complet echipat care să includă toate cele necesare primei zi de școală, conform estimărilor eMAG citate de Economedia.ro. Astfel, pentru un ghiozdan sunt dispuși să cheltuie, in medie, 160 de lei, pentru un penar în jur de 60 de lei, pentru caiete tot 60 de lei, pentru instrumente de scris 140 de lei, iar pentru articole de desen 50 de lei și pentru alte accesorii de tipul rezerve, truse de geometrie sau plastilină încă 50 de lei.

Pe lângă rechizite și ghiozdane, cele mai căutate produse necesare începutului de an școlar, în această perioadă, sunt birourile, scaunele de birou, laptopurile și telefoanele, dar și hainele. Pentru birouri și scaune de birou, o familie urmează să aloce, în medie, aproximativ 700 de lei în această toamnă, conform estimărilor eMAG.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

Nici garderoba copiilor nu este neglijată, astfel că, în această perioadă, vânzările au crescut cu peste 70%. Mai bine de jumătate din cheltuieli au fost alocate pentru încălțăminte, urmată de treninguri și pantaloni. În medie, o familie aloca în jur de 270 de lei pentru haine și încălțăminte la început de an școlar.

Foto: Antena3.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90