Donaris 930 x 122

cod galben

ploi-si-vant

ÎNCEPE! SUDUL ARGEȘULUI A INTRAT SUB COD GALBEN!

Sudul județului Argeș a intrat cu puțin timp în urmă sub cod galben de vânt puternic. Codul, emis de Administrația Națională de Meteorologie, este valabil până la ora 14, timp în care se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55-65 de kilometri pe oră.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

De altfel, după cum v-am informat ieri, peste puțin timp, începând de la ora 9, vremea se va strica în toată țara. Până duminică, la ora 12, vântul va prezenta intensificări în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, precum şi la munte, unde local, la rafală, se vor depăşi 60-65 km/h. Vântul va avea intensificări şi în celelalte regiuni, însă la cote mai reduse. Va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În sud cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp.

Valorile termice vor scădea accentuat, mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90