New Profesional Consult 930 x 122

    Toamna_Pitesteana_011

    Începe „Toamna Piteşteană”

    „Toamna Piteşteană”, o manifestare de tipul celor denumite „Ziua Recoltei”, începe vineri, 5 octombrie 2012, la Piteşti. Manifestarea, care este organizată în zona centrală a municipiului, se află la a VII-a ediţie şi va reuni producători din toată ţara. Peste 100, după cum a spus primarul Tudor Pendiuc.

    Cei din zona metropolitană Piteşti vor plăti 1 leu metrul pătrat pe zi drept taxă de ocupare a domeniului public, pe când cei care nu sunt în localităţi din această zonă vor plăti o taxă de 2 lei metrul pătrat pe zi. Manifestarea se desfăşoară în perioada 5 – 14 octombrie şi se suprapune cu „Carnavalul Tinereţii” care reprezintă un maraton salsa şi latino organizat cu sprijinul Casei Studenţilor.

    Iată însă care este programul manifestării care debutează azi:
    – Vineri, 5 octombrie – spetacol susţinut în piaţa Milea de Grupul Zavaidoc şi Valentin Grigorescu, la ora 10; spectacol focloric în aceeaşi piaţă, dar de la ora 17
    – Sâmbătă, 6 octombrie – Crosul „Toamna Piteşteană” – ora 10; spectacol de muzică folk şi rock în piaţa Vasile Milea – ora 17

    – Duminică, 7 octombrie – Carnavalul Tinereţii (se deschide la ora 18 în piaţa Primăriei, iar la ora 19 are loc maratonul salsa şi latino, în piaţa Vasile Milea)
    – Vineri, 12 octombrie – spectacol de folclor în piaţa Milea, de la ora 17

    – Sâmbătă – 13 octombrie – spectacol de muzică folk şi rock în piaţa Vasile Milea de la ora 17
    – Duminică, 14 octombrie – spectacol de folclor susţinut de Valentin Grigorescu şi invitaţii săi în piaţa Vasile Milea, la ora 17
    În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va funcţiona fântâna muzicală arteziană din faţa Primăriei, începând cu ora 20,30.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3