Donaris 930 x 122

februarie

ÎNCEPUT PLOIOS DE FEBRUARIE – CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Ca în fiecare luni, Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (26 ianuarie-8 februarie).

Citiți și: Ce se va întâmpla în perioada următoare este incredibil! Date de ultim moment!

Potrivit estimărilor, în regiunea Muntenia și județul Argeș pe parcursul celor două săptămâni regimul termic va fi apropiat de cel obișnuit pentru această perioadă. Temperaturile maxime diurne se vor situa între 3 și 5 grade Celsius, iar minimele nocturne, între minus 4 și minus 2 grade.

Excepție ar urma să facă intervalul 30 ianuarie-3 februarie, atunci când vremea va fi mai caldă. Maximele diurne vor urca până la 10 grade Celsius, în timp ce minimele nu vor mai coborî sub 0 grade.

Citiți și: Vremea se schimbă brusc! Meteorologii anunță de când!

Pe de altă parte, ANM estimează că în cele două săptămâni vor fi posibile precipitații în fiecare zi, dar cu o probabilitate mai mare între 30 ianuarie și 5 februarie, atunci când și precipitațiile vor fi mai importante cantitativ.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90