NOR CURIER 930X122

bărbat spânzurat

Incident ȘOCANT! Un bărbat s-a spânzurat în arest, cu cablul de la telefon!

Incident absolut șocant în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi. Un bărbat s-a spânzurat cu cablul de la telefonul fix aflat în încăpere.

Citiți și: Pitești. Descoperire înfiorătoare! Atârna în copac

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, fusese arestat pentru tentativă de viol, notează Observatornews.ro.

Potrivit sursei citate, în urmă cu șase zile, în timp ce se îndrepta către casă, acesta s-a întâlnit cu fata unuia dintre colegii săi de la serviciu, cu care era şi vecin, și dintr-o dată ar fi început să o tragă de haine, iar ulterior ar fi dus-o pe copilă la el acasă, unde ar fi încercat să o violeze.

„Fata, o minoră în vârstă de 14 ani, a reuşit să opună suficientă rezistenţă şi să fugă din locuinţa inculpatului şi a alertat familia, iar, ulterior, organele de poliţie”, a declarat Marinela Nedelea, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

În urma sesizării, poliţiştii l-au săltat pe bărbat şi l-au reţinut pentru 24 de ore. A doua zi, acesta a fost prezentat magistraţilor, iar aceştia au decis să-l aresteze preventiv.

Agenții au fost cei care l-au găsit spânzurat în camera de detenție.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90