NOR CURIER 930X122

viteza excesiva

Inconștiența unui puști de 18 ani! A călcat pedala de accelerație până la 207 km/h

Un puști de 18 ani a dat dovadă de o inconștiență extremă la volan. După doar câteva săptămâni de la obținerea permisului de conducere, tânărul a fost a fost înregistrat de aparatul radar mergând cu 207 kilometri la oră pe autostrada A3, pe raza județului Brașov.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Permisul i-a fost suspendat imediat şi fără drept de circulaţie, autovehiculul fiind luat de un alt şofer de la locul unde a fost oprit de către poliţişti, notează Stiripesurse.ro

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 207 km/h pe sectorul de autostradă A3, din județul Brașov.

Acțiunea a avut loc marți, 16 mai, când polițiștii au desfășurat o activitate ce a vizat una dintre principalele cauze generatoare ale accidentelor rutiere, anume viteza peste limita legală, în cadrul căreia la ora 13:28 au identificat un autovehicul care circula cu viteza de 207 km/h pe autostrada A3, în zona localității Râșnov”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Daniel Zontea.

Conform legislaţiei rutiere, viteza maximă admisă în afara localităţilor pentru conducătorii auto care au mai puţin de un an practică de conducere este cu 20 kilometri pe oră mai mică decât viteză maximă din care face parte autovehiculul condus.

Tânărul șofer obținuse permisul la sfârșitul lunii aprilie.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90