930×122 CAPRA 5

răpire falsă

    Incredibil de ce a fost în stare o tânără îndrăgostită! Scenariu demn de film!

    O tânără de 25 de ani, din Bacău, a dat alerta în noaptea de Înviere.

    Aceasta a sunat la 112 și a anunțat că este răpită și sechestrată, apoi a întrerupt apelul telefonic fără a oferi date suplimentare.

    Planul a fost conceput pentru a se ”ascunde” de părinții ei și a putea petrece Paștele liniștită alături de iubit.

    Zeci de polițiști de investigații criminale, ordine publică, rutieră, luptători pentru acțiuni speciale și jandarmi s-au mobilizat pentru a o căuta.

    Scenariu a fost unul demn de film.

    Potrivit Observatornews.ro, în timpul cercetărilor, tânăra revenea cu apeluri în care furniza nume și date personale false, inducând în eroare echipele investigative.

    Totodată, aceasta a spus că a fost răpită din gara Roman și dusă într-o comună din județul Neamț, unde ar fi fost ținută într-un imobil, contrar voinței sale.

    Într-un final, polițiștii au descoperit că este vorba despre o răpire falsă, iar tânăra de 25 de ani se află acasă la iubitul ei.

    Foto descriptiv: Digi24

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90