New Profesional Consult 930 x 122

arsenie boca

INCREDIBIL! MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA, PROFANAT

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru profanare de morminte după ce măicuţele de la Mănăstirea Prislop au descoperit că azi noapte mormântul părintelui Arsenie Boca a fost săpat, fiind făcută o groapă de 2, 4 metri lungime, de 1 metru lăţime şi adâncă de 50 de centimetri, anunță agenția de știri Mediafax.

Citiți și: Cățelușa care dormea pe mormântul stăpânului decedat

„În cauză s-a deschis un dosar penal pentru profanare de morminte şi avem deja un suspect care urmează să fie audiat.”, declară pentru Mediafax Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, suspectul principal este un bărbat în vârstă de 45 de ani din Maramureş, cunoscut cu boli psihice. Se pare că acesta ar fi vrut să se convingă de faptul că trupul părintelui Boca nu este putrezit după atâția ani de la înhumare.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul Poliției și riscă până la 2 ani de închisoare.

Citiți și: INCREDIBIL! MORMÂNTUL LUI MARIUS BOSNEA, PROFANAT!

În luna martie a acestui an o echipă a ePitești a fost la mormântul celui supranumit Sfântul Ardealului: http://epitesti.ro/social/fost-la-mormantul-lui-arsenie-boca-galerie-foto/. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3