Donaris 930 x 122

    bebelus-maternitate

    Incubator performant pentru secţia nou-născuţi de la Spitalul Judeţean

    Începând de luni, 15 aprilie, secţia de nou-născuţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti va avea în dotare un echipament performant care va salva viaţa multor bebeluşi şi va scuti părinţii de drumuri la Bucureşti. Este vorba de un incubator achiziţionat printr-o campanie umanitară.

    Campania, denumită „Bun venit pe lume!”, este derulată încă de anul trecut de către asociaţia „Salvaţi Copiii!” şi are drept scop reducerea mortalităţii infantile. În urma campaniei a fost strânsă suma de 1,1 milioane de lei, iar din aceşti bani au fost cumpărate echipamente specifice pentru secţii de neonatologie. Fondurile sunt direcţionate pentru dotarea cu astfel de echipamente a 15 unităţi de maternitate din Adjud, Piatra Neamţ, Bucureşti, Piteşti, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Petroşani, Iaşi, Târgu Mureş, Suceava, Timişoara şi Vaslui. Un alt obiectiv al campaniei este derularea de programe de educaţie parentală pentru peste 2.000 de părinţi.

    Donaţia va fi făcută la ora 11.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90