Donaris 930 x 122

accident

ÎNFIORĂTOR! ACCIDENT ÎN ALBOTA SOLDAT CU MORȚI! MAȘINA A AJUNS UN MORMAN DE FIARE!

Accident teribil de circulație în urmă cu puțin timp pe drumul național 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 112, în dreptul comunei argeșene Albota, în apropiere de Pitești!

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Un autoturism Cielo a intrat în coliziune cu un TIR care aparține societății Com Divers, accidentul soldându-se cu un bilanț tragic: trei morți, toți bărbați și toți din mașina mică, inclusiv șoferul. Autoturismul este un morman de fiare, fiind nevoie de intervenția echipei de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș. La fața locului au fost trimise autospeciale ale Pompierilor și o ambulanță SMURD. Potrivit primelor informații, se pare că șoferul autoturismului ar fi intrat în depășire fără să observe că din sens opus se apropie TIR-ul. În ultimul moment, pentru a evita coliziunea, ambii șoferi ar fi tras de volan, dar tocmai simultaneitatea acestei manevre a dus ambele mașini în afara carosabilului, acolo unde s-au ciocnit violent. Practic, autoturismul a intrat sub cabina TIR-ului.

Urmează ca polițiștii rutieri să stabilească exact circumstanțele în care s-a produs acest înfiorător accident de circulație.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90